Intertras brengt een compleet assortiment hotel boxspringbedden en matrassen die, eventueel aangekleed met hoofd – en/of voeteneinde, niet alleen zorgen van een prachtige uitstraling  maar bovenal zorgen voor een zeer goede nachtrust.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van boxspringbedden en matrassen mag u van ons een zeer gedegen product verwachten. Dat verwachten wij namelijk zelf ook van onze producten. We werken met hoogwaardige materialen uit de landen om ons heen. Onze kwaliteitsnorm wordt gedurende het gehele productieproces streng gecontroleerd.

Met onze eigen fabriek in Veendam kunnen wij voor iedere klant het gewenste product maken. Of het nu gaat om een budget hotel, een drie, vier of vijf sterren hotel, een vakantiechalet Intertras levert ieder segment het gewenste product. Ook voor onze dealers hebben wij een zeer mooi assortiment bedden samengesteld.  Juist door onze eigen productie hebben we voor iedere klant een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Met deze website willen we u  laten kennismaken met ons uitgebreid assortiment boxspringbedden, matrassen, hoofdborden en voeteinde en overige accessoires.  Praat in elk geval eens vrijblijvend met de Intertras bedspecialisten. Dan hoort u gedetailleerd hoe professioneel het slaapcomfort van uw klanten verzorgd kan worden.