4

Intertras levert haar boxspringbedden, matrassen en toebehoren aan twee type klanten: de projectinrichters en de dealers.

Projectinrichters

Voor de verkoop van onze hotel boxspringbedden, onze matrassen en toebehoren werken wij voornamelijk met projectinrichters. Dit geldt voor Nederland en de landen om ons heen. De projectinrichters hebben een goed contact met hun klant, de eindgebruiker van onze producten.

Onze kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijsstelling heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen jaren sterk gegroeid zijn. Hierdoor zijn we een van de belangrijkste spelers geworden op het gebied van hotel boxspringbedden. Niet alleen Nederlandse bedrijven maar ook buitenlandse bedrijven hebben de weg naar Intertras gevonden. Door te leveren waar we voor staan, bouwen we met iedere klant een langdurige relatie op.    

Dealers

In Nederland werken wij samen met een aantal geselecteerde dealers. Via hen bedienen we de particuliere markt. Hiervoor hebben wij een aantal mooie boxspringbedden ontwikkeld. Daarnaast hebben de dealers een uitgebreid assortiment matrassen, matrastoppers en hoofdborden waarmee de consument de mogelijkheid heeft om zijn eigen keuze te maken. 

Diversiteit aan klanten

Met onze collectie boxspringbedden, matrassen en toebehoren bedienen wij niet alleen hotels, resorts en vakantieparken. Wat dacht u van onze matrassen die worden gebruikt door ziekenhuizen en verzorgingshuizen? Of leveranciers van caravan en campers en de scheepvaart? Ook zij bestellen matrassen bij Intertras. Daarnaast produceren wij een studentenbed dat via projectinrichters bij diverse studentenhuizen terecht komt. Kortom, wij hebben een uitgebreide klantenkring.

Hotels, resorts en vakantieparken

Boxspringbed website 2Intertras werkt met projectinrichters in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Via deze projectinrichters komen onze producten bij budgethotels, middenklasse hotels en tophotels. Daarnaast leveren wij via projectinrichters aan vakantieparken in binnen- en buitenland. Intertras kent de eisen die gesteld worden door hotels en vakantieparken. Met onze hoogwaardige materialen komen wij aan deze eisen tegemoet.

 

Scheepvaart

SSR_13_Interieur_Hotel_Superior-Room_hotelkamer_Manhattan_ss-Rotterdam_RV_WH-1024x688Speciale matrassen voor cruiseschepen of jachten zijn door Intertras te maken in elke uitvoering u wilt. Brandveiligheid is hier vanzelfsprekend een belangrijk aspect. Intertras is zowel IMO, als Lloyds (MED) gecertificeerd. Zowel de kernen als de bekleding zijn brandvertragend of brandwerend te leveren (gecertificeerd).

 

 

Campers, tour- en stacaravans

KG-47-TDB1Gaat u op vakantie met uw camper of caravan? Ook dan is een goed matras belangrijk om iedere vakantiedag weer uitgerust te beginnen. Met onze eigen productie kunnen we iedere maat produceren. We leveren onze matrassen aan leveranciers van campers, tour- en stacaravans. Ook hier geldt dat kernen en bekleding brandvertragend of brandwerend geleverd kunnen worden.

<

 

Ziekenhuizen en verzorgingshuizen

Intertras heeft een uitgebreid assortiment matrassen van verschillende materialen. Hiermee kunnen we inspelen op de behoefte van ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Met onze PU hoezen kunnen we er tevens voor zorgen dat onze matrassen waterbestendig zijn.