Nicolle

Boxspringbedden sets

Voor u als dealer van Intertras hebben wij een collectie bedden samengesteld. Deze sets variëren van klassiek tot modern. Hiermee proberen wij u een aanbod te geven waarmee u uw klant kunt bedienen. De getoonde sets bestaan uit stevig gebouwde boxspringbedden bestaande uit een solide houten frame gecombineerd met Bonellvering met een standaard draaddikte van 2,4mm(120 veren per m²) of 7-zone pocketvering(300 veren per m²) . De matrassen hebben een 7- zone pocketvering of Bonellvering in combinatie met polyether schuim, koudschuim, traagschuim of latex. Daarnaast zijn matrassen met een schuimkern natuurlijk ook mogelijk. De meeste sets hebben tevens een matrastopper voor nog meer slaapcomfort. Als eye-catcher heeft iedere boxspringset een prachtig vormgegeven hoofdbord passend bij de uitstraling van de set.  Natuurlijk is iedere set in diverse maten verkrijgbaar. Voor onze stoffen en skai leerdoek verwijzen wij u graag naar onze kleurenkaart.     

Matrassen

Het matras is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van het bed. Ieder mens heeft op basis van zijn gewicht en lengte een ander matras nodig. Om hierin uw klant goed te kunnen bedienen, biedt Intertras een ruim assortiment van verschillende matrassen aan. Hierbij kunt u een keuze maken uit geveerde matrassen en matrassen met een schuimkern. Qua geveerde matrassen bieden wij twee soorten aan: onze 7-zone pocketvering (300 veren per m² of 500 veren per m²) en de Bonellvering met een draaddikte van 2,4mm. Deze geveerde matrassen kunnen gecombineerd worden met ieder type schuim. Gaat de voorkeur van uw klant naar een matras met een kern van schuim? Polyether, koudschuim, traagschuim, latex en zelf een combinatie is mogelijk. Omdat wij onze schuimblokken zelf op maat snijden, kunnen wij iedere gewenste maat en hoogte snel leveren. Onze Bonellmatrassen zijn standaard voorzien van een polyester/polyprop. vaste tijk. De 7-zone pocketveer matrassen en de schuimmatrassen krijgen een afritsbare dubbeldoek tijk die chemisch te reinigen is. Bekijk onze Dream, Comfort en Ergonomique collectie.     

 Matrastoppers

Om een boxspringset helemaal compleet te maken, bieden wij standaard bij onze meeste sets een matrastopper aan. Een matrastopper heeft een aantal voordelen. Bij twee losse matrassen zorgt een matrastopper ervoor dat de middennaad verdwijnt. Er is een geheel terwijl ieder toch zijn eigen matras heeft. Tevens zorgt de matrastopper voor minder belasting van de matrassen waardoor deze een langere levensduur hebben. Daarnaast is het belangrijk dat matrassen regelmatig gedraaid worden. Wij adviseren een keer per twee weken. Met gebruik van een matrastopper hoeven de matrassen minder vaak gedraaid te worden. Voor de matrastopper adviseren wij wel een keer per twee weken.

Accessoires

Wij bieden u nog een aantal accessoires. Zo is er de mogelijkheid om het boxspringbed te voorzien van een voeteind. Deze zal in dezelfde stijl worden gemaakt als het hoofdbord. Verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast bieden wij hockers en een voetenbank aan in verschillende maatvoeringen. Natuurlijk zijn deze producten verkrijgbaar in diverse stoffen of skai leerdoek. Zie onze kleurenkaart.

Lattenbodems

Als serviceproduct bieden wij u twee type lattenbodems aan: een vaste lattenbodem en een verstelbare lattenbodem voorzien van elektromotor. Beide lattenbodems hebben 28 latten en zijn instelbaar.