StrassbourgIn the Strassbourg matrass you will find the combination of a pocket spring with cold foam (SG40). The 21 cm thick matrass is consists of a 7-zones pocket spring (300 springs per m²), combined with cold foam on both sides. Using cold foam in this matrass assures a soft and very comfortable feel. The cold foam also provides  good ventilation during the night. Springs and cold foam are joined in a double cloth cover which is removable by a zipper. Different sizes in length, width and height are always possible. Extra option: fire retardant treatment.

Construction of the Strassbourg matrassB go back logo

Pocket 6 coil springs (wire thickness 1,8 – 2,0 mm).
Wear-resistant pressure dividers on top and bottom side 450 grams m²
Foamed around with comfortable polyether.
Cold foam cover layer on top and bottom of the matrass
Core is provided with double cloth cover which is removable by a zipper.
Edge and border is stitched.

Options

Core can be  uphostered with  flame resistant double cloth cover.

Packaging

Each Strassbourg matrass is packed in a very strong plastic packaging.
On the packaging there is a sticker with the name and sizes of the product.

Other matrasses

San MarinoToulouseBordeauxMonacoNancy

 

          Vanwege de overname is deze site “under constrution” 

 

Andere eigenaar voor Intertras BV.
Geachte relatie,
Het avontuur wat begon als een eenmanszaak “ de vrije vogel” (naast het werk bij Rawi Slaapcomfort) werd omgezet naar HeJo Bedding toen Henk Hoiting zich erbij aansloot na het faillissement van Rawi Slaapcomfort. Onze eerste order hebben we in een garage van een familielid gemaakt. 7 boxsprings en 7 matrassen. De eerste order vergeet je niet. Door hard werken samen met de medewerkers is dit uiteindelijk het miljoenen bedrijf Intertras geworden. Dit was natuurlijk niet gelukt zonder de trouwe schare klanten welke we mochten bedienen. Dit met een prachtig pand op een super locatie in Veendam. Nu, vele jaren later zit Henk Hoiting tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan en heeft ondergetekende (Johan Esman) de nodige gezondheidsproblemen. Dit zijn dan ook de redenen waardoor we besloten hebben “ons kindje” Intertras BV te verkopen.
Onder begeleiding van Overname in Bedrijf, Dhr. Leon Kooijker, zijn wij erin geslaagd een goeie opvolger te vinden, die ons bedrijf in eerste instantie op dezelfde voet wil voortzetten en later gaan uitbreiden. De nieuwe eigenaar is Herbert Bosma en zal zich hier onderaan aan uw voorstellen.
Wij wensen Herbert veel succes met het voortzetten van de bedrijfsvoering van Intertras. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.
Wij willen u hartelijk danken voor het vertrouwen in ons en ons bedrijf en voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en wensen u allen verder goede zaken en een goede gezondheid.
 
Henk Hoiting en Johan Esman.
 
 
Geachte relatie,
Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Herbert Bosma en ik kom uit Hoogeveen.
Nadat ik jaren in het vastgoed en de zorg (begeleiding van jong volwassenen) heb gewerkt zocht ik een nieuwe uitdaging. Dan ga je nadenken wat je wilt en ik kwam al snel uit bij iets in de maakindustie / productie.
Toen Ik via Leon Kooijker bij Intertras kwam was het gevoel direct goed, het bedrijf voelde goed aan met nuchtere mensen aan het roer.
Dit sprak mij erg aan en daarom ben ik deze mooie uitdaging om dit bedrijf voort te zetten aangegaan.
Na een goede kennismaking heb ik op 31 maart de aandelen van Intertras BV in Veendam overgenomen en ben ik de nieuwe eigenaar van dit mooie bedrijf.
Het voelt erg goed om dit bedrijf over te kunnen nemen. Daarbij speelt zeker mee dat het contact het voortraject en de warme overdracht met Henk en Johan erg prettig verloopt, daarvoor dank.
Naast dat alle vertrouwde medewerkers gewoon blijven zal Andre van der Tas ook bij Intertras komen werken. Andre zal zich veel gaan bezig houden met inkoop, verkoop en productontwikkeling
We hebben er alle vertrouwen in dat we met dit team Intertras door kunnen zetten zoals u gewend bent.
 
Herbert Bosma.